Det tar tid, vi vet

Det här är hemskt, vi är rent ut sagt urusla på att uppdatera. Ursäkten är att vi flänger runt sverige som aldrig förr.
Nu är jag nyss ankommen till Avesta, för att hälsa på mor min och dessutom packa alla varma kläder som ska tas med i resväskan mot Island. Inte långt kvar nu!

Fortfarande finns det tusentals bilder från tiden i värmen (läs mallorca) och det ska vi ta itu med så fort vi kan. Dagarna i Halmstad ägnas åt Ansvarsfull Alkoholservering, skulle kunna vara bra mycket roligare men det är ett ont måste.
Blir vinprovning på måndag, dags att återgå till det civiliserade sättet att dricka.


Linda

tatueringarna!

förresten, här kommer bilder på våra nya tatueringar. och vi varken skrek eller grät, var hur coola som helst.





och om någon undrar hur jag kan ha tid med bloggande är det för att vi har delat upp oss. linda pluggar och vad hon inte ännu vet är att jag sedan kommer fråga henne vad det stod, så slipper jag själv läsa!. lysande.

moa

sista kvällen

det känns som att jag tar mig vatten över huvudet ifall jag börjar lägga upp bilder från hela sommaren nu så jag börjar med avskedsfesten sista kvällen.



några bilder är snodda från sanna, tack! :)

nu ska vi kolla film och äta pizza.

moa

hem ljuva hem

vi är hemma välbehållna men blogg.se vill inte samarbeta. joder! bilder kommer så fort som det här åbäket och jag sluter fred. håll ut.

pussar från moa

ska vi skratta eller gråta?

om ca tio minuter ska vi bege oss mot flygplatsen, och även om det stundtals varit eländigt och folk har betett sig dumt, så kommer vi nog sakna det lite. speciellt stranden och de lediga dagarna.

vi landar på kastrup nöjda, bruna och nytatuerade och lite tomma....? nu är det över liksom. men om tre veckor åker vi ju till island på nya äventyr, hurra!

igår var iallafall sista natten med våra nya bekantskaper. vi började med drinkar i baren, fyrarättersmiddag på hotellet och efter det ville de andra åka hem och byta lite kläder och så. det ville inte vi så vi återvände istället till hotellbaren och vår favorit marco för ännu flera gratisdrinkar! muy bien hecho! några timmar senare träffade vi de andra och en massa annat folk som kommit för att säga hejdå till oss på made in brasil. efter det bar det av till titos men det tyckte inte vi var någon höjdare så vi gick hem vid tresnåret. :) bra eller dåligt undrar vi när vi senare fick reda på att några hade haft sex på scenen efter vi gått! det var latexkväll liksom...

nae nu måste vi packa ihop oss och dra. nästa gång vi hörs är det här äventyret över men många nya väntar oss. och så fort vi kommer åt ett lite vettigare internet ska vi lägga upp några av våra 1500 bilder. villka röstar för att vi lägger upp alla?

puss sålänge!

moa och linda

framtiden

medan linda skriver om nuet ältar jag framtiden lite. om lite drygt två veckor flyttar vi till island, hurra! problemet nu är att vår kära frälsningsarme (som vi skulle bo hos) inte längre känner för att svara på våra mail. här kan man verkligen tala om att gud ser oss för hur många gånger har vi inte hånat vandrarhemmets dagliga morgonbön (det är inte obligatoriskt, bara för de som vill ha ett andligt inslag i vardagen).

gud måste ha hört att vi inte är så sugna på denna typ av tillställning, talat om det för damen som driver vandrarhemmet och nu vill hon inte längre ha oss där. typical.

de glada nyheterna är att det blir mycket mera äventyr ifall vi åker till island utan att ha någonstans att bo och eftersom att halva lindas släkt bor där känner jag på mig att allt kommer ordna sig.

moa

Ännu en gång, dagen efter

Ach so! Efter en heldag med kavaj och hela utstyrseln med Sanna i gourmetrestaurangen på hotellet dyker Moa upp bakvägen med tubtopp och bikini. Det vill säga, inte det man är van att se henne i på jobbet.
Men det var bara bra nyheter!

Iväg gick för ännu en hinkdrink och mötte upp Emma, Veronica, Sanna, Lena, en Aussie och en Austrian och kul som få hade vi. Mår dessutom bra idag, eller ja.. bättre än sist.

Vid samma tillfälle som vi fick våra provresultat avslöjade också våra kontaktpersoner på hotellet att vi ska få en middag på måndagkväll. Allt inkluderat, ja tack. Aningens lustigt när vi kommer bli serverade av de som vi jobbat med nu i två månader.. Senare under kvällen ska vi också ha fest för alla som vi jobbat en sista gång.
Helt otroligt att vårat äventyr här snart är över. Vi har BOTT i Palma.

Alla tiders, Linda

fest ikväll!

linda vet inte om det än men jag tänkte åka och möta henne på jobbet ikväll så snart är det dags att packa väskan och bege sig! lena ringde nämligen och frågade om vi ville träffa dem ikväll i magalluf och det är klart vi vill!

för övrigt så har vi nu bestäm oss för vad, var och när vi ska tatuera oss! på måndag gäller det och bildbevis kommer om vi var modiga nog. vad det blir berättar vi inte än, det blir en hemlighet.. så linda, nu har vi också en! förutom att vi redan berättat det för de andra här. typical.

well, well. önska oss en trevlig kväll!

moa

Mycket att göra, lite tid

Okej, nu ska jag försöka sammanfatta någorlunda vad som hänt sen senast.
Även jag tog en tripp till sjukhuset, inte för något lika akut som med Moa men ständigt illamående. Läkaren sa inte mycket vettigt men blodprovet visade på väldigt låga nivåer av glukos, skoj för mig för då får jag på papper att jag måste äta mer socker!

Vi insåg även att tiden kvar här på ön inte är den längsta, så med andra ord har vi spenderat de tre senaste nätterna efter jobb i Magaluf. Gårdagen var absolut roligast/värst med tanke på hur jag mår nu. Observera att klockan är 20:11 när jag skriver det här. Desto tråkigare för Moa som jobbar ikväll..

I Magaluf har vi träffat på norrmän som jobbar i Afghanistan som ligger i Malmö, fulla drägg, druckit hinkdrinkar, shottat, dansat, ätit skräpmat, badat, sjungit karaoke, sett diverse handlingar på stranden, ja.. listan är lång.
Imorgon however är det Palma som gäller med tapas som början. Helt okej.

Idag fick vi även tillbaka våra resultat från Advanced Certificate-provet vi skrev i våras uppe i hufvudstaden. Med klumparna i magen öppnade vi våra kuvert och fick underbara resultat! Så när vi kommer hem får vi diplom och en speciell pin, vad duktiga vi är!

Nu ska jag däremot kila mot McDonalds och få i mig mitt andra mål för dagen, känns som att det är dags nu.

LInda

här kommer pippi långstrump

mannen med bara en tand traskar runt på hotellet, visslandes på ledmotivet till allas vår pippi. astrid vänder sig i sin grav och vi önskar att han visste vad han höll på med och varifrån sången kom. då skulle han kanske visa oss och våra fester lite mera respekt!

nu är det inte många dagar kvar.

moa

The real office

idag har vi gjort pappersarbete kan man säga, för det är mycket förberedelser kan ni tro. vi har mailat försäkringsbolag, arbetsplats och boplats inför kommande tio veckor på island. allt för att dämpa sorgen efter mikey som idag har rest hem. :( (jag sörjer mest)

idag har vi för övrigt ätit tapas men trots att vi frågade innan vi satte oss så hade de inte just den rätten vi ville ha! man kan ju bli upprörd för mindre.

dags att sova nu? imorgon ska vi göra saker som vi inte längtar till.

moa

The office

Jag klarade av att jobba, känns faktiskt riktigt bra. Även om allt hissåkande och den instängda värmen i "office" är det som gör mig snurrig och illamående. Men framsteg är alltid bra, för gårdagen var enormt långdragen då jag nästan bara sov förutom en paus för att se Sex and the City-filmen. Bra grejer!

Alla här uppe på terassen försöker få mig att få mig att dricka och gå ut på Abraxas ikväll, känns inte riktigt frestande. Inte idag.  Däremot när ledigheten under onsdag-torsdag ankommer då blir det andra bullar, vill jag lova! Hjärtklappning eller inte.

Linda

Island here we come!

nu är vi officiellt på väg till Island! biljetterna är bokade och klara och nu väntar bara en hel drös med andra sorters förberedelser och om lite mer än en månad är vi där! just nu är jag lite hungrig, mitt matintag de senaste dagarna har inte varit överväldigande och därför riktar min hjärna främst in sig på de kulinariska läckerheter vi ska stöta på där. mesost, cocktailsås och något speciellt pizzaställe som jag inte minns namnet på.

för övrigt så känner jag mig bättre idag. jag har liksom kroppen full av instängd energi sedan fem dagar tillbaka men orkar ändå inte göra så mycket mer än att sitta och tramsa lite. har haft lite feber inatt och min mage gillar inte tabletterna men det börjar arta sig iallafall.

puss och kram till alla där hemma!

moa


för att alla ska förstå hur synd det är om mig.



moa

lowpoint

igårkväll strax efter det miserabla inlägget nedan begav jag mig till ett trevligt sjukhus i centrala palma. mikey följde med och höll mig i handen. väl där blev jag klämd på, prover togs, tempen också. jag fick en vit sjukhusrock och blev runtskjutsad i rullstol med dropp i armen. de röntgade min mage och ställde tusen frågor. tillslut fick jag veta att jag har en infektion njuren och att det är därför jag haft sånt magknip och feber i flera dagar. jag fick antibiotika genom slangen i armen och en tid för återbesök hos en specialist. idag mår jag inte bättre men jag antar att det kommer. har hämtat ut mitt penicillin på apoteket och tabletterna är jättestora. typiskt. den jag tog imorse spydde jag upp någon timme senare och oj, vad jag har det bra här! naej, just nu längtar vi nog mest hem allihop men det är ju bara tre veckor kvar...

moa

RSS 2.0